';

VALA Group Oy (www.valagroup.com)

70 henkeä työllistävä VALA Group Oy on kansainvälinen älykkääseen laatulähtoiseen ohjelmistokehitykseen sekä laadunvarmistuspalveluihin keskittyvä asiantuntijayritys. Fuell Finland on keväästä 2016 lähtien ollut Vala Groupin strateginen hyvinvointikumppani.

Olemme olleet mukana kehittämässä ja toteuttamassa VALAn Life Quality Management- ohjelmaa. Osana ohjelmaa olemme mm. toteuttaneet kymmenille VALAn työtekijöille kolmen kuukauden henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen, pitäneet useita hyvinvointiluentoja, järjestäneet viikoittaisia yhteisiä pienryhmätreenejä Fuell Studiolla ja tarjonneet life coach-palveluita. Yhteistyö jatkuu edelleen ja on syvenemässä myös enemmän henkisen valmennuksen puolelle. Osa henkilöstöstä on myös jatkuvassa hyvinvointivalmennuksessamme.

Helsinki Triathlon (HelTri)

Vuonna 1986 perustettu Helsinki Triathlon (HelTri) ry on jäsenmäärältään Suomen suurin triathlonseura, jonka toiminta-ajatuksena on edistää triathlonharrastusta ja -tietoutta Uudenmaan alueella. HelTri on valittu Suomen parhaaksi triathlonseuraksi neljä vuotta peräkkäin, vuosina 2013-2016.

Fuell toimii HelTri:n kanssa jatkuvassa yhteistyössä järjestäen seuran jäsenille mm. voimavalmennusta, lajivalmennusta sekä kokonaisvaltaista valmennusta, jonka avulla vaativa triathlon-harjoittelu saadaan järkevästi ja tehokkaasti sopimaan itse kunkin elämäntilanteeseen.

Studio Terra Oy (www.studioterra.fi)

Maisema-arkkitehtitoimisto Studio Terra Oy suunnittelee julkista kaupunkitilaa, puistoja, viheralueita, koulu- ja päiväkotipihoja, aukioita ja toreja, liikenneympäristöjä sekä yritys- ja asuinympäristöjä. Vuoden 2016 aikana Fuell toteutti Studio Terran koko henkilöstölle kahdeksan kuukauden hyvinvointivalmennuksen.

Fondia Oyj (www.fondia.fi)

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa ja työllistää reilut 100 henkeä. Syyskuussa 2017 Fuell on aloittanut Fondian kanssa hyvinvointiyhteistyön, johon kuuluvat mm. viikoittaiset yhteistreenit Fuell Studiolla, henkilöstön InBody-kehonkoostumusanalyysit ja ravintovalmennus.

Duunitori Oy (www.duunitori.fi)

Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia, jossa työskentelee noin 20 henkeä. Parhaillaan on käynnissä Fuell Finlandin toteuttama koko Duunitorin henkilöstön neljän kuukauden mittainen hyvinvointivalmennus. Lisäksi Fuell on tekemässä Duunitorille kattavaa hyvinvointisuunnitelmaa ja hyvinvointiohjeistusta, joiden avulla hyvinvoinnista huolehtiminen juurrutetaan osaksi yrityskulttuuria.

Lue Duunitorin artikkeleista:

“Tykypäivä kerran vuodessa ei riitä” -Työntekijän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostaminen kannattaa.

Duunitori juoksukoulussa -oli sitten kaatosade tai mitä kaunein aamu.

LocalBitcoins Oy (www.localbitcoins.com)

LocalBitcoins Oy on yksi kansainvälisesti merkittävimmistä bitcoin-kryptovaluutan kauppapaikoista netissä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Fuell toteutti kevään ja kesän 2017 aikana neljän kuukauden hyvinvointivalmennuksen LocalBitcoinsin koko henkilöstölle. Hyvinvointiyhteistyö jatkuu edelleen mm. viikoittaisten yhteistreenien, hyvinvointipäivien ja hyvinvointivalmennusten merkeissä.