';

VALA Group Oy (www.valagroup.com)

70 henkeä työllistävä VALA Group Oy on kansainvälinen älykkääseen laatulähtoiseen ohjelmistokehitykseen sekä laadunvarmistuspalveluihin keskittyvä asiantuntijayritys. Fuell on keväästä 2016 lähtien ollut Vala Groupin strateginen hyvinvointikumppani.

Olemme olleet mukana kehittämässä ja toteuttamassa VALAn Life Quality Management- ohjelmaa. Osana ohjelmaa olemme mm. toteuttaneet kymmenille VALAn työtekijöille kolmen kuukauden henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen, pitäneet useita hyvinvointiluentoja, järjestäneet viikoittaisia yhteisiä pienryhmätreenejä Fuell Studiolla ja tarjonneet life coach-palveluita.

Helsinki Triathlon (HelTri)

Vuonna 1986 perustettu Helsinki Triathlon (HelTri) ry on jäsenmäärältään Suomen suurin triathlonseura, jonka toiminta-ajatuksena on edistää triathlonharrastusta ja -tietoutta Uudenmaan alueella. HelTri on valittu Suomen parhaaksi triathlonseuraksi neljä vuotta peräkkäin, vuosina 2013-2016.

Fuell on toiminut HelTri:n kanssa yhteistyössä järjestäen seuran jäsenille mm. voimavalmennusta, lajivalmennusta sekä kokonaisvaltaista valmennusta, jonka avulla vaativa triathlon-harjoittelu saadaan järkevästi ja tehokkaasti sopimaan itse kunkin elämäntilanteeseen.

Studio Terra Oy (www.studioterra.fi)

Maisema-arkkitehtitoimisto Studio Terra Oy suunnittelee julkista kaupunkitilaa, puistoja, viheralueita, koulu- ja päiväkotipihoja, aukioita ja toreja, liikenneympäristöjä sekä yritys- ja asuinympäristöjä. Vuoden 2016 aikana Fuell toteutti Studio Terran koko henkilöstölle kahdeksan kuukauden hyvinvointivalmennuksen.

Duunitori Oy (www.duunitori.fi)

Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia, jossa työskentelee noin 30 henkeä. Vuonna 2017  Fuell toteutti koko Duunitorin henkilöstön neljän kuukauden mittaisen hyvinvointivalmennuksen. Lisäksi Fuell on tehnyt Duunitorille kattavan hyvinvointisuunnitelman ja hyvinvointiohjeistuksen, joiden avulla hyvinvointia on juurrutettu osaksi yrityskulttuuria ja jokapäiväistä tekemistä.

Lue Duunitorin artikkeleista:

“Tykypäivä kerran vuodessa ei riitä” -Työntekijän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostaminen kannattaa.

Duunitori juoksukoulussa -oli sitten kaatosade tai mitä kaunein aamu.

LocalBitcoins Oy (www.localbitcoins.com)

LocalBitcoins Oy on yksi kansainvälisesti merkittävimmistä bitcoin-kryptovaluutan kauppapaikoista netissä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Fuell toteutti kevään ja kesän 2017 aikana neljän kuukauden hyvinvointivalmennuksen LocalBitcoinsin koko henkilöstölle.