';

Tero Knuutila

Pidetty, innostava ja kannustava valmentaja, aikuiskouluttaja ja ekonomi. Lähes 10 vuoden ja tuhansien valmennustuntien kokemus kuntoliikkujien ja kilpakuntoilijoiden ohjauksesta ja valmennuksesta. Asunut myös kolme vuotta Keniassa, josta paljon mielenkiintoisia kokemuksia ja oppia kansainvälisten huippu-urheilijoiden ja -valmentajien parista.

”Muista hengittää”

tero.knuutila(at)fuell.fi

Laura Laukka

Palkittu hyvinvointibloggaaja, Trainer4You koulutettu Personal Trainer ja aktiivinen liikkuja. Laaja kokemus erilaisista liikuntalajeista aina kuntosaliharrastuksesta kehonpainoharjoitteluun ja joogaan, sekä suuri kiinnostus ravitsemusasioita ja ruoanlaittoa kohtaan. Niin valmentaessa kuin omassa arjessakin painottuvat hyvä olo, onnellisuus ja oman kehon kuunteleminen.

“Onnellinen ihminen on hyvinvoiva ja hyvinvoiva ihminen on onnellinen.”

laura(at)fuell.fi

Lauri Peltola

Voimaileva ekonomi ja personal trainer, jonka intohimona on huolehtia omasta ja muiden hyvinvoinnista. Innovaattori, visionääri ja synnynnäinen yrittäjä. Moottoripyöräilevä kuorolaulaja, joka harrastuksenaan osallistuu sukunsa Highland-luomutilan pyörittämiseen ja matkustaa ympäri maailmaa. Valmennuksellisen osaamisen kärki voimaharjoittelussa. Niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

”This too shall pass”

lauri.peltola(at)fuell.fi

Arja Pesonen

Pirteä palvelualan ammattilainen, työskennellyt niin urheilukaupan kuin retkeilyalankin erikoisliikkeissä. Trainer4You koulutettu Hyvinvointivalmentaja, Personal Trainer ja Ravintovalmentaja. Ravitsemuspsykologia on tällä hetkellä kiinnostuksen kohteena.
Saliharjoittelu, ryhmäliikunta ja kehonpainoharjoittelu ovat lähellä sydäntä ja luonnossa liikkuminen antaa elinvoimaa keholle ja mielelle.

“Muista kuunnella itseäsi, niin kehoasi kuin mieltäsikin.”

arja.pesonen(at)fuell.fi

Oskari Kangas

Liikuntaneuvoja joka iloitsee liikkumisesta, nauttii hyvinvoinnin jakamisesta myös asiakkaille heidän omilla ehdoilla ja tavoitteillaan. Hyvinvointivalmentajana oppinsa Vierumäen Urheiluopistosta saanut Oskari omaa laajan, monipuolisen kokemuksen erilaisista harjoittelumenetelmistä. Toimii fysiikkavalmentajana myös koripallossa, mistä löytyykin pitkä lajitausta.

“Ihminen joka tahtoo, keksii keinot. Ihminen joka ei tahdo, keksii selitykset.”

oskari.kangas(at)fuell.fi

Pasi Pietola

Insinööritieteiden kautta lääketieteen pariin siirtynyt, monipuolisen urheilutaustan tuomilla työkaluilla varustettu järkevän työn nimiin vannova pragmaatikko. Lajikokemusta niin taitoluistelusta thainyrkkeilyyn, kuin palloilusta painiin. Entisenä kilpaurheilijana osaa tarvittaessa ohjata ihmiset hellästi todellisille epämukavuusalueilleen. Niin omassa kuin muiden harjoittelussa pitää kuitenkin aina mielessä niin tasapainon kuin tarkoituksenmukaisuuden.

“Let’s do one more!”

pasi.pietola(at)fuell.fi

Hanna-Mari Hannikainen

Liikunnanohjaaja (AMK), lisensioitu ravintovalmentaja ja  koulutettu hieroja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja positiivisuuden puolestapuhuja. Fuellin monitoimitekijä, joka saa energiaa positiivisuudesta, treenaamisesta sekä uusista kokemuksista! Aktiivisuus ja hyväntuulisuus vievät minua eteenpäin. Ja ne tarttuu! 😀 

Hyvinvoivana ja iloisena on paljon kivempaa olla, haluan auttaa myös muita saavuttamaan sen. 

”Hyvinvointi on valintoja, keskity niihin joihin voi vaikuttaa.” 

hanna-mari(at)fuell.fi

Visa Orttenvuori

Rautainen liikunta-alan ammattilainen. Oma urheilutausta kestävyysjuoksusta niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla sekä yli 20 vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta ja valmentamisesta sekä yksilövalmennuksesta ja eri liikuntalajien kouluttamisesta liikunta-alan ammattilaisille.

Palkitsevaa tässä työssä on tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja nähdä ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paranevan, kun ymmärtää liikunnan ja hyvien elämäntapojen olevan säännöllinen osa arkea.

”Elämä on osa liikuntaa.”

visa.orttenvuori(at)fuell.fi

Eva Koskimaa

Elämäntaidon valmentaja (life coach), bioanalyytikko ja asiakaspalvelun ammattilainen. Elää itse(kin) ruuhkavuosia, joten työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen, työssä jaksaminen ja tasapainon löytäminen ovat tärkeitä teemoja.  Valmennuksessa painottuvat konkreettiset, käytännönläheiset keinot henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen ja stressin hallintaan. Kiinnostuksen kohteena erityisesti positiivinen psykologia ja Mindfulness.

“Hiljennä vauhtia ja hengitä!”

eva.koskimaa(at)fuell.fi