';

FUELL FACTOR

 

Fuell Methodiin kuuluu olennaisena osana Fuell Factor -hyvinvointikartoitus, jolla määrittelemme asiakkaidemme hyvinvoinnin nykytilanteen. Kartoitamme asiakkaidemme Fuell Factorin aina valmennustemme aluksi ja lopuksi, jotta tiedämme mistä lähdemme valmennuksissamme liikkeelle, pystymme määrittelemään valmennuksemme tavoitteet ja saamme mitattua valmennuksemme tuottamat tulokset.

InBody-mittaus

Kehonkoostumusmittaus, joka analysoi markkinoiden tarkimmalla ja luotettavimmalla tekniikalla asiakkaidemme kehonkoostumuksen eli mm. lihasmassan määrän, lihastasapainon, nestetasapainon, rasvan määrän ja kehon sisäisen rasvan määrän. InBody-mittausta käyttämällä saamme huomattavasti perinteisiä menetelmiä (vaaka, peili, mittanauha) tarkemman kuvan asiakkaidemme kehokoostumuksesta. Tämä on meille valmentajina erittäin tärkeä tieto, jotta voimme suunnitella asiakkaillemme parhaalla mahdollisella tavalla tavoitteisiin pääsemistä tukevan valmennusohjelman.

Lihaskuntotesti

Yksinkertaisella lihaskuntotestillämme selvitämme asiakkaidemme lihaskunnon. Tämä on meille tärkeä tieto koska lihasten merkitystä hyvinvoinnille on vasta viime vuosina alettu paremmin ymmärtää. Lihasten tärkein rooli ei suinkaan ole näyttää hyvältä rannalla, vaan ne ovat keskeinen osa tuki- ja liikuntaelimistöämme, jonka kuntoon jokaisen meistä pitää kiinnittää entistä enemmän huomiota. Lihaskuntoharjoittelu on varsinkin istumatyötä tekeville erittäin tärkeää. Lihaskuntotesti auttaa meitä henkilökohtaisen harjoitusohjelman laatimisessa, jotta tiedämme minkä verran ja minkätyyppistä lihaskuntoharjoittelua kunkin asiakkaamme harjoitusohjelmaan kannattaa sisällyttää.

Liikkuvuustesti

Istumatyö aiheuttaa helposti elimistölle erilaisia jäykkyyksiä ja liikerajoituksia niska-hartiaseudulle, selkään, jalkoihin ja lantionseudulle. Käyttämmme liikkuvuustestit selvittävävat kattavasti mahdolliset jäykkyydet ja liikerajoitukset ja voimme ottaa ne huomioon valmennusohjelmamme rakentamisessa.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Käyttämässämme Firstbeatin Hyvinvointianalyysissä asiakkaamme saavat kolmen vuorokauden ajaksi käyttöönsä pienen rintaan kiinnitettävän anturin, joka mittaa jokaisen sydämenlyönnin tuon kolmen vuorokauden ajalta. Anturin keräämän aineiston perusteella Hyvinvointianalyysi antaa kattavan kuvan mm. elimistön stressitasosta, unen määrästä ja laadusta ja palautumisen tilasta perustuen sydämen sykkeeseen ja sykevälivaihteluun. Lisätietoja hyvinvointianalyysistä www.firstbeat.com.

Ruokapäiväkirja-analyysi

Asiakkaamme pitävät kolmen päivän ajan kirjaa kaikista syömisistään ja juomisistaan. Käymme yhdessä läpi tämän ruokapäiväkirjan hyvät puolet ja kehityskohteet. Annamme asiakkaillemme omat ravintosuosituksemme, joiden perusteella rakennamme yhdessä elämäntilanteeseen sopivan ja hyvinvointia tukevan ruokavalion.